En designergulvlampe er en langsigtet investering

22 maj 2018 Emilie Jacobsen
En designergulvlampe er en langsigtet investering

Hvis du har overvejet at købe en designergulvampe er det meget muligt, at det, der forhindrer dig i at gøre det, er prisen. Du har simpelthen ikke lyst til at betale så mange penge for sådan en lampe. Men når du køber en designerlampe, skal du se det som en mere langsigtet investering – og ikke bare som et forbrugskøb. Når du køber en designerlampe, vil du nemlig have langt nemmere ved at komme af med den igen, hvis du ikke vil have den mere. Og du vil ofte kunne få de penge, som du har givet for den, hvis ikke mere, for den, når du sælger.

Når du køber gulvlamper, der er tegnet af en designer, kan det ikke undgås, at du kommer til at give nogle ekstra penge for den. Det koster simpelthen bare noget mere, at der er nogen, der har brugt meget tid og energi på at gennemtænke din lampe. Det er lige fra, hvordan den ser ud, til hvordan den giver et godt lys. Det er derfor naturligt, at du kommer til at betale for det. Men som nævnt er det ikke penge, som du bare smider ud af vinduet, som det kan være, hvis du køber en almindelig lampe. Ofte vil du kunne sælge lampen igen, hvis du gerne vil have en anden i stedet. 

Et af de steder, hvor du kan finde en række gulvlamper, som du kan være ret sikker på, vil holde deres pris i lang tid fremover, er på webshoppen andlight.dk. De har et meget stort udvalg af lamper, hvilket er med til at gøre det ekstra nemt for dig. 

Når du vælger at købe en gulvlampe, er det ofte mindst lige så meget for lysets skyld, som det er for effekten inde i det rum, hvor du skal have den – og i det tilfælde giver det jo netop mening at vælge en designerlampe frem for en almindelig lampe. 

Flere Nyheder