Få en god oplevelse med den rette e-væske

21 maj 2018 Michelle Løhde
Få en god oplevelse med den rette e-væske

Bruger du e-cigaret? Så ved du sikkert også, at e-væsken er den vigtigste del, da det netop er den væske, du damper, og det er dermed med til at give selve smagen til din e-cigaret. Det er væsken, der spiller den væsentligste rolle i din oplevelse og nydelse af e-cigaretten. Så hvis du endnu ikke bruger e-cigaret, men overvejer det, så skal du derfor huske at bestille e-væsken samtidig med din e-cigaret, så du kan komme igang med at det samme, når du modtager den. 

Hvor skal man købe sin e-væske? 

De type e-væsker der findes på markedet har forskellige blandingsforhold, og det kan være svært at finde ud af, hvilke man skal vælge. Dét som de typisk har tilfælles er dog, at de indeholder stofferne PG og VG, også kaldet propylenglycol og vegetabilsk glycerin, samt en række aromaer og demineraliseret vand. Nogle e-væsker kan også indeholde nikotin, men det er ikke alle slags og varierer derfor en del. 

Selve aromaen er det, der giver smag, når du bruger din e-cigerat, og det er derfor vigtigt, at du vælger en, du godt kan lide, så oplevelsen bliver god. Der findes en lang række af forskellige smage at vælge imellem – både naturlige og kunstige. Du kan vælge imellem alt fra jordbær og vanilje til lakrids, melon og meget mere. Mulighederne er mange, og der er derfor rig mulighed for, at du kan finde en smag, der falder i lige netop din smag. Det kan være, at du mest til den friske og søde smag eller måske den mere røgede smag. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, men prøv dig frem, så du kan finde din favorit. 

Men hvor skal man købe sin e-væske? Der er mange om buddet, men der er især ét sted, hvor du kan være sikker på kvalitet i topklasse – nemlig hos Prodamp. Her kan man altid være sikker på at få e-væske i høj kvalitet, hvor smagen og selve kvaliteten af væsken er perfekt. Desuden har de et bredt udvalg af e-væsker, og der er derfor mulighed for at kunne prøve lidt forskelligt. 

Flere Nyheder