Flott fortelte af høj kvalitet til billige online-priser

22 august 2016 admin

Er du campist og på udkig efter et fortelt af høj kvalitet? Så er der flere ting, du bør overveje, inden du køber et fortelt. For det første er det relevant, hvor ofte du bruger teltet og, hvilket type campist du er? Nogle fortelte er lavet til fastliggere og andre er lavet til kørende campister, og det er selvfølgelig relevant, at du kender dine behov. Dernæst kan du vælge mellem flere fortelte af forskellig kvalitet og til forskellige priser. Det kan være en fordel at søge på nettet, fordi du kan sammenligne priser og kvalitet, og her http://camping-eksperten.dk/ finder du mere information om kvalitetsbevidste online-forhandlere af fortelte.

Onlineforhandler med sans for kvalitet

Eksempelvis er Teltmesteren.dk Danmarks ældste onlineforhandler af fortelte, og har mere end 15 års erfaring. Teltmesteren.dk forhandler fortelte fra de to største producenter Doréma og Walker, og du kan være sikker på, at det er god kvalitet. Teltmesteren.dk har ingen udstillingslokaler eller fordyrende mellemled, og det betyder, at du får forteltene til konkurrencedygtige priser Teltmesteren.dk tilbyder alle kunder en god vejledning, inden de beslutter sig for at købe et fortelt. Dermed kan du være sikker på, at du får et fortelt, som lever op til dine krav og forventninger. Der er desuden 2 års garanti på alle telte.

Fortelte af høj kvalitet til fastligger og omrejsende campister

I webshoppen finder du mange spændende muligheder. Er du fastligger, kan du f.eks. vælge et smagfuldt designet Palladium 350 fortelt, som er specielt designet til fastliggende campister. Dette fortelt er fremstillet af kraftig helårs teltdug fra Ten Cate, og fronten på forteltet er 2 paneler, som man kan flytte, så der er tale om en såkaldt Easy-Door. Du kan også vælge at rykke frontpanelerne længere ind i teltet, så det bliver 240 cm i dybden med et udhæng på 110 cm. Køber du en ekstra skillevæg, bliver det muligt at skabe et L-formet areal, hvor du kan indrette spiseplads. Du kan også vælge modellen Allure, som er et 280 cm dybt fortelt, der kan anvendes af både fastliggende og omrejsende campister. Forteltet har et innovativt design og fås i friske farver med kraftig Ten Cate All Season teltdug, som har en lang holdbarhed. Vælger du denne model, kan du tilkøbe udbygning med ekstra dør og fluenet i vinduet. Går du på opdagelse i webshoppen finder du mange andre fortelte, og efter at have gennemgået sortimentet, vil du helt sikkert finde en model, som passer til dine behov, uanset hvilket type campist du er.   

Flere Nyheder