Gode ting at tage med til Excel kurser

20 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Gode ting at tage med til Excel kurser

Når du skal deltage i nogle nøje udvalgte og tæt tilrettelagte Excel kurser, som man af gode grunde sagtens kunne forestille sig, at du har valgt at få 4D.dk til at gøre for dig, da de har gode erfaringer med den slags, så er det med at være godt forberedt.

Med forberedelse mener vi egentlig ikke det med, hvordan du bedst muligt læser op på Excel, henter information, sammenligner dette eller endda helt lader være med det – for det er der skrevet en artikel om før.

Nej, vi vil sådan set mere forklare dig lidt om det praktiske til, hvordan du pakker og provianterer dig klar til hver dag på kurset, om du så skal på et langt kursus, der foregår over flere dage, måske endda væk fra din bopæl, så du ikke kan komme hjem hver dag; eller du bestemt kan komme hjem efter endt kursusdag hver gang – om de så er korte eller lange eller over ditto perioder i længden.

Skal du på et decideret kursusophold væk fra bopælen, som man kender det fra kurser via arbejdspladsen, så er det med at tjekke efter, hvad man selv skal sørge for af sovegrej, mad, tøj og videre ud fra, hvor man skal opholde sig, hvad man skal klare sig med – og ikke mindst hvordan vejret bliver.

Vi satser dog på, at de fleste kurser hos 4D.dk bliver af den slags, hvor du kan tage hjem og summe over, hvad du har lært hver dag, sove på det, og se det være blevet indlejret til den næste dag, du møder ind.

Her kan det være smart at have en rygsæk, en computertaske og lidt snacks med, så man ikke går sukkerkold.

Det vil også ofte blive anført, om man selv skal købe noget kursusmateriale forud, eller om dette følger med i prisen.

Ditto får man også ofte at vide, om der bliver udleveret fysisk papir, man kan skrive på, samt kuglepenne og andet.

Flere Nyheder