Gulvsliberen i Nyborg skaber også lys!

16 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Gulvsliberen i Nyborg skaber også lys!

Vi kan dog ikke præsentere mirakler i den forstand, at en gulvsliber i Nyborg kan være med til at skabe lys som en anden gud.

Ej heller er der tale om, at en gulvsliber nødvendigvis sidegesjæfter sig som elektriker, selvom der da tænkeligt kan være en gulvafsliber eller to i Danmark, der begår sig med dette.

Vores mening med overskriften er sådan set, at når du har fået slebet dit gulv ned i Nyborg eller et andet sted i vores land, så vil du opleve noget af verdens tidligere mirakler: Lys fra gulvet.

Det kommer ikke til at skinne op med lys fra gulvet, ingenlunde, men når man har fået slebet ens gulv ned, så vil man nå ned til et område af gulvet, der endnu ikke har fået slitage eller er falmet i sin farve, som den oprindelige eller tidligere overflade er det. 

Man vælger oftest at få slebet gulvet ned, så man kan komme slitage og lignende til livs, men en bonus-gevinst er sådan set også, at man får tilført gulvet mere lys, samt at det kommer til at fremstå som nyt.

Således er det næsten som et Kinder-Æg, når man bestiller en gulvafslibning: Man fjerner slitage og lignende, gulvet giver nyt lys, og gulvet fremstår som nyt.

Formentlig kan man således opleve, at ens gulv i Nyborg giver mere lys til lokalet, end det har gjort længe, eller som man måske kun svagt kan huske det fra dengang, gulvet var helt nyt.

Det kan give nyt liv til boligen og måske genoppuste lidt lyst til at indrette lokalet anderledes eller gøre grundigere rent, så gulvet kan komme til ære og værdighed sammen med resten af lokalets inventar.

Alle disse tre ting får du fra den gode gulvafsliber, der således er sat til at lave én opgave for dig, men ender med at give dig hele tre gode ting med på vejen – det kan man da kun være glad for!

Flere Nyheder