Hold hovedet koldt ved kontorflytning som kloakmester

24 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Hold hovedet koldt ved kontorflytning som kloakmester

Når man som kloakmester skal flytte hovedkontor, er det oftest i forbindelse med en god nyhed, da den slags tit sker, fordi der er for lidt plads det nuværende sted og har brug for at udvidde til et sted, hvor der er bedre kontorplads til de ansatte, mere lagerrum, plads til parkering for medarbejdere og kunder og brugen af værkstedet.

Dog kan det skabe et stort virvar ved den flytning, specielt hvis man ikke vælger at lukke firmaet ned i den periode eller ikke kan gøre det i kort nok tid, så det overlapper med arbejdet.

Der er nemlig rigeligt at holde styr på: man har købt nyt inventar, noget skal smides ud, meget skal rykkes, noget lander det nye sted, det tidligere lejemål skal opsiges, det skal tilpasses med det nye, så man ikke betaler to lejer samtidig end mere end nødvendigt.

Nogle gode råd vil følge i denne artikel til, hvordan man foretager den flytning nemmest som kloakmester.

Lav en inventarliste over alt det, man har at gøre med, og de ting, man ikke kan komme i kasser og skrive på, må man lave en separat liste over ved siden af, som man så kan krydse af, når tingene er landet det nye sted.

De ting, der er bestilt til det nye lejemål, kan man ligeledes krydse af, når de er ankommet, så man har tjek på det.

Sørg for at gøre rent efter, man er smuttet, og hav godt med plads det nye sted, så det ikke ligner et stort flytterod med det samme.

På den måde bliver det nemmest at sortere alle ens ting og opmagasinere dem, så de ikke bliver væk under flytningen.

Slut af med at fejre flytningen sammen med de ansatte og andre, der har hjulpet til, så man forstærker den fællesskabsfølelse i firmaet.

Flere Nyheder