Lingeri kan give et selvværdsboost

16 september 2019 Lykke Holzmann Søby
Lingeri kan give et selvværdsboost

Udtryk dig selv seksuelt: Du valgte dit lingeri, og det derfor er en forlængelse af dig, så hvem er du i dag? I dag er du måske en legesyg sexmis, og du har lyst til have en sexet kimono på uden noget nedenunder, hermed udtrykker du den følelse du har. Måske har du brug for komfort, og du vil hellere have en bomuldstrusse på under din sexede kimono, men hvilken farve er du i dag? Er du sexet i sort, romantisk rød, lidenskabelig lilla, eller legesyg i lyserød?

Vågnede du op på den forkerte side af sengen? Tag din morgen tilbage ved at sige “Nej, jeg vil have en skøn dag, og ikke i disse gamle trusser!” Kig i din undertøjsskuffe-skuffe og find de gode ting frem, der får dig til at føle dig sexet. Har du et yndlingspar trusser, eller har du bare brug for komforten i bomuld eller silke til at få dig igennem dagen?

Fremhæv dine former: Det er derfor lingeri blev opfundet i tidernes morgen. Vis dine smukke kurver frem! Vis din smukke silhuet frem under din gennemsigtige kimono. Bruger du shapewear? Brug ikke de kedelige gamle former, der får dig til at føle dig som en bedstemor, men i stedet et korset i vintage under den smukke kimono. Forskellen i kvaliteten på udseendet og den følelse det giver dig, vil være det hele værd.

Føl dig lækker og feminin ved at vælge et matchende bh og trussesæt i blomsterblonder. Gør det endnu bedre iført nederdel med sexede nylonstrømper i lårhøjde indenunder, der er ingen der behøver vide at du har det på. Du kan også lade helt vær med at tage trusser på.

Apropos nylonstrømper i lårhøjde; så husk at lingeri kan give et selvværdsboost. Mennesker med en hemmelighed føler ofte at de har magten, og sikke hemmelighed du har. Der er ingen skam i at føle sig sexet til enhver tid. 

Flere Nyheder