Noget sexlegetøj skal lige gøres ordentligt klar til brug

02 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Noget sexlegetøj skal lige gøres ordentligt klar til brug

Så fik du langt om længe det sexlegetøj hjem, som du virkelig havde glædet dig til at opleve på egen krop og måske lade andre får fornøjelsen af også – specielt hvis det er til brug for begge parter.

Du nærmest river indpakningen i stykker, og emballagen får også en hurtigt tur med saks og lange negle, hvor du næsten er på kanten til at komme til at ødelægge det sexlegetøj, der er derinde.

Men så bliver du skuffet, når du står med det, for for det første ligner det ikke det, som du så på nettet, og det stemmer heller ikke overens med det, som der var afbildet på emballagen.

Desuden er der flere ting i æsken end blot den ene del.

Dér går det op for dig, at du selv skal samle det, før det kan bruges, og sådan er det altså bare med noget sexlegetøj: Det er ligesom møbler fra IKEA, det er nemmest at samle dem derhjemme, så de ikke fylder så meget, når man skal sende dem.

Sådan kan det også gå med sexlegetøj, og nogle gange er det endda til kundens fordel, så vedkommende selv kan få lov til at bestemme nogle indstillinger, eller hvordan det skal sættes sammen, hvis muligheden er der for det.

Derfor gælder det nogle gange om lige at have lidt tålmodighed og indstille sig på, at man måske lige skal samle sexlegetøjet først og måske have købt supplerende batterier, hvis man ikke allerede har dem liggende.

Det ville jo være surt, hvis man ellers har samlet det korrekt, og man så opdager, at man ikke har de rette batterier liggende.

Hvis man nogle gange skulle tvivle, om sexlegetøjet skal samles lidt, meget eller slet ikke, så kan man jo altid stille det spørgsmål nede i butikken eller forhøre sig via forhandleren online, om dette er tilfældet.

 

Flere Nyheder