Søger du erhvervsrådgivning i Odense?

22 september 2016 Kenneth Kristensen

Virksomheder i Odense og omegn har, som virksomheder alle andre steder i Danmark, mulighed for at få juridiske rådgivning på et høj fagligt niveau hos Hviid advokater. Via hviidadvokater.dk kan du læse, at Hviid har kontorer i alle store byer, og du dermed har mulighed for at få bistand med en viden baseret på forholdene det lokale samfund.

Hos Hviid akvokater er de blandt andet specialister i alt omkring rådgivning til erhverv. Der rådes over en række specialiserede advokater, der matcher erhvervslivets behov med fokus på høj juridisk faglighed kombineret med forretningsmæssig forståelse. Erfaringen på området er super stort, og der har været arbejdet indenfor en lang række brancher og i forskellige typer virksomheder. Det er altid muligt at få et overslag på prisen, inden opgaven påbegyndes, og fokus er altid på at skabe værdi for kunderne.

Rådgivning til selskabsstiftelse

Grundene til at drive din virksomhed i selskabsform kan være mange og forskellige. Hos Hviid advokater er de eksperter i at rådgive til at vælge den selskabsform til netop dit behov. Det kan være svært at gennemskue om, du skal vælge et anpartsselskab, et aktieselskab eller et iværksætterselskab. Valget er super vigtigt, når du skal tilrettelægge din fremtidige drift. Du skal naturligvis først og fremmest beslutte om du vil operere med begrænset ansvar eller i et enkeltmandsvirksomhed eller et interessentselskab, hvor du hæfter personligt og ubegrænset. En særlig mulighed er et iværksætterselskab, hvor der opereres med helt særlige forhold. Hviid advokater kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Få lavet dine kontrakter korrekt

I de fleste virksomheder indgår mange forskellige typer af kontrakter i den daglige drift. Dette kan blandt andet være samarbejdsaftaler med mange forskellige parter, det kan være aftaler med eksterne konsulenter, naturligvis kontakter om salgs- og leveringsbetingelser, men også kontakter om ting som distribution og evt. eneforhandling. Ved udformning af alle typer af kontrakter er der særlig hensyn at tage. Kontrakter kan være livsvigtige for din virksomhed, derfor er det ekstremt vigtigt, at du får de rette juridiske øjne til at kigge tingene igennem og sikre at din virksomhed er bedst muligt stillet i forbindelse med alle tænkelige situationer. Dette kan Hviid advokater hjælpe dig med.

Erhvervslejeret er kompliceret

I forbindelse med opstart af mange virksomheder er det nødvendigt at leje sig ind i lokale, hvorfra der kan drives erhverv. I den forbindelse er det nødvendigt at vide noget om Erhvervslejeloven, der netop regulerer sådanne lejeforhold. Loven bygger på en høj grad af frihed, så derfor er vigtigt at man i forbindelse med erhvervslejekontraktens indgåelse skal sørge for at have taget stilling til en lang række forhold. Hos Hviid advokater har de eksperter også på dette område, og kan give jeres virksomhed lige præcis den rådgivning, som der er brug for.

Flere Nyheder